14 Rue Plan de Giraud
Cotignac
Frankrike

+4799010130

Velkommen til vårt feriehjem i pittoreske Cotignac, Provence. Plass til 8 personer, privat svømmebasseng, to minutters gange fra sentrum.

Komme deg hit

Cotignac ligger halvveis mellom storbyene Nice og Marseille, en halvannen times kjøring fra hver av byene.

 

Med fly fra Norge er det i all hovedsak to alternativ: Fly til Nice eller til Marseille, og leie bil der for å kjøre siste etappe til Cotignac. Kjørelengden er omtrent den samme. Både SAS og Norwegian flyr direkte fra flere byer i Norge til Nice i sommerhalvåret. Utenom høysesong må man reise via Oslo. KLM flyr også til både Nice og Marseille med mellomlanding i Amsterdam.

Husets adresse er 14 Rue Plan de Giraud, 83570 Cotignac

Fra Nice med bil

Kjør vestover på motorvei A8, La Provençale, i retning mot Marseille. Obs! Du vil passere bomringer på veien. Etter cirka en times kjøring kommer du til avkjøring 35 til Brignoles. Ta av til venstre ved kjøpesenteret Casino, i retning - men ikke gjennom Le Val og Montfort. Følg skiltingen mot Cotignac og du vil være framme 20 minutter etter Brignoles.

Kjørerute: Fra Nice flyplass

Fra Marseille med bil

Her kjører du også på motorvei A8, men østover i retning Nice - til du kommer til avkjøring 35 til Brignoles. Derfra følger du samme rute som ovenfor.

Kjørerute: Fra Marseille flyplass