Huset ligger i den lille byen Cotignac, midt mellom  Nice og Aix en Provence. Huset er 350 år gammelt, og ble rehabilitert til moderne standard for en del år siden med nye bad osv. Det er en vakker frokostterrasse og nydelig uteareal med eget basseng og utekjøkken. Hele hagen er omkranset av mur og vekster.

Det er et typisk byhus fordelt på fire plan og er bygd i samme stil som den øvrige bebyggelsen i byen: Tykke steinvegger som beskytter mot den stekende solen på sommeren, og som gir lunhet om vinteren. Sentrum i huset er kjøkkenet med stort spisebord, rikelig med plass til å lage mat - og en stor åpen peis.

Vi har beholdt navnet på huset,  "La Maison du Jardin Secret/huset med den hemmelige hagen".  Huset er skjult fra veien og muren med hekken som vokser rundt. Det er en steinlagt hage, med basseng og koselige avslapning - og bespisningsområder.

 

Planløsning

På grunnplanet finner du et praktisk utekjøkken, basseng, samt et soverom med tilhørende bad. Rommet har skyvbare glassdører og direkte utgang mot hagen.

På hovedplanet er det entré, stue og allrom med kjøkken og peis. Fra stuen er det utgang ned til hagen og trapp opp til en koselig frokostterasse.

 

 

På tredje plan er det gjestebad og det største soverommet som har eget baderom. På toppen er det to dobbeltrom med utsikt mot hagen, takene i byen og det vakre provençalske landskapet rundt. Under huset finnes en vinkjeller. Og det som før var garasje er nå blitt atelier.

Huset ligger to minutters gange fra torget hvor restaurantene, butikkene og folkelivet befinner seg. På denne strekning finnes også ikke mindre enn tre bakerier samt en liten matbutikk for det mest nødvendigste.

 

Utstyr og fasiliteter

Huset er godt utstyrt med oppvaskmaskin, to kjøleskap og frysemuligheter samt komfyr med både gass og elektrisitet. 

Det er tre bad i huset hvorav alle har dusj. I tillegg er det utedusj ved svømmebassenget. På badet i hovedsoverommet er det badekar og vaskemaskin.

Det er trådløst internett.