Huset er omkring 350 år gammelt, og ble rehabilitert til moderne standard for en del år siden med nye bad osv. Det har vakker terrasse og nydelig uteareal med eget basseng og utekjøkken. Hele hagen ligger omkranset av mur og vekster. Huset ligger på flere nivåer med trapper mellom.

Vi har gitt huset navnet "La Maison du Jardin Secret" (huset med den hemmelige hagen), på grunn hagen som er skjult fra veien og muren med hekken som vokser rundt. Det er en liten steinlagt hage, med basseng og koselige avslapning - og bespisningsområder. 

Huset er fordelt over fire plan og er bygd i samme stil som den øvrige bebyggelsen i byen: Tykke steinvegger som beskytter mot den stekende solen på sommeren, og som gir lunhet om vinteren. Sentrum i huset er kjøkkenet med stort spisebord, rikelig med plass til å lage mat - og en stor åpen peis.

Planløsning

På grunnplanet finner du et praktisk utekjøkken, basseng, samt et soverom som også fungerer som et ekstra soverom, med tilhørende bad. Rommet har skyvbare glassdører mot hagent. Fra hagen har man også direkte utgang til nedre gateplan ved siden av et atelier.

På andre plan, som er hovedplanet i huset befinner det seg entré, stue og allrom med kjøkken og peis. Fra stuen er det utgang ned til hagen og grunnplanet, og til en koselig frokostterasse.

På tredje plan finnes gjestebad og et stort hovedsoverom med eget baderom. På øverste plan er det ytterligere to romslige dobbeltrom med utsikt ut mot hagen, byen og det vakre provençalske landskapet rundt. Under huset finnes en vinkjeller.

Huset ligger to minutters gange fra torget hvor restaurantene, butikkene og folkelivet befinner seg. På denne strekning finnes også ikke mindre enn tre bakerier samt en liten matbutikk for det mest nødvendigste.

Utstyr og fasiliteter

Huset er utstyrt med det meste av kjøkkenutstyr du vil få bruk for, oppvaskmaskin, to kjøleskap og frysemuligheter samt komfyr med gass og elektrisitet. 

Det finnes tre bad i huset hvorav alle har dusj. Det ene rett ved svømmebassenget. Badet i tilknytning til hovedsoverommet har også badekar og vaskemaskin.